Възможно ли е да разгадавате съновиденията със съдействието на книга за разгадаване на сънища?

horoscopeСъновиденията за тълкуване е нужно да се отделят. Ако съновидението ви е смутно, преминава като на лента от филм като вие сами не участвате в този „сценарий“ – точно този сън е безполезен. Сънят, върху който ще трябва да се съсредоточите, е ред да направи печат в съзнанието ви. Вероятно няма да си спомните пълния сюжет, а само подбрани негови части. Действително и най-малкия детайл или частица от съновидението е хубаво да остави личния си отпечатък в сърцето ви.

Препоръка за гадаене на съновиденията: Главно сънят, наситен със страст и не ви дава покой, може да ви води. Пророческото съновидение има отличителна прочуствена украска, която е невъзможно да се предаде с думи.

Не избързвайте да търсите съновника

Доста бързо се отгатват събития, като те са украсени емоционално и притежават контакт с действителни чувства на хората. Реалните и силни чувства са светлините по булеварда на животa, както споделя astrohoroscope.info.

Съвсем реалистично е сънуваното от нас да станат съставна част от действителния живот. Всяка нощ всеки един от нас има сън, но в по-голямата част от случаите, неминуемо след събуждане, не си спомня абсолютно нищо.

Нормалното тълкуване на съновидението е изкуство. Нужно е да успеете от огромното количество сънувано да сортирате съдържание.

Рядко в съновиденията ни на лице са цветове, вкусови усещания, миризми и звуци

Появяването им в съновидението на всеки един човек е от огромен смисъл и в по-голяма част от случаите внася яснота за близки събития.

Създайте дневник на вашите сънища. Добре подберете именно тези компоненти, където са подходящи за разгадаване. Потърсете в съновника подходящият момент, който се отнася до действителен предмет, обект на съновиденията си. И безпроблемно последвайте условията, правилни за всяка една творческа дейност.

Няколко примера от книгата за тълкуване на сънища: гориста местност – безпокойство; планинска верига – препятствие; мъгла – тайнственост; ято птици – гости;…

Не възприемайте съня безусловно. Сънищата са лишени от здрав разум, последователност и логика. Логиката на изкуството рязко се отличава от логиката на истинския живот. Всичко, което сънуваме, е плод на нашето собствено подсъзнание. Нашето собствено подсъзнание е лишено от реален смисъл и логика.