Разкажи ми какви точно обувки носи половинката ти, за да ти кажа какъв точно е по душа

sportswear
Наясно ли сте, че една обувка не е единствено израз на стил и показност. Тя може спокойно доста да разкаже за притежателя си. По мнение на доста анализатори често вида на носената обувка може да ни информира страшно повече за собственика, в сравнение със самите реплики изречени на първата среща.

Освен по качеството на материали и марката обувки, да разберете за социалното състояние и професията на господина насреща, можете спокойно да узнаете и от производителя.

Маратонки за мъже – това е обувката на всеки уважаващ себе си мъж.

И тук въобще не коментираме мъжа, като си позволява да обуе мъжки маратонки, за да замине в офиса на работа, а за този който всяка сутрин се ангажира за тонуса и здравето си.

Спортни кецове – безсъмнено е една класическа спортно насочена обувка, която освен приятна е страшно предпочитана от повечето. Такава обувка е възможно да има всеки мъж, най-малкото за ползване през свободното време.

Стилни обувки от кожа – тези са обувките на деловия мачо или бизнесменът. Ако случайно Човекът до вас притежава точно такива обувки или пък още по-високо вдига летвата с оригинални модели от крокодилска кожа, то то тогава насреща имате индивид от силния пол, който е много сериозен.

Туристически обувки – това е желаната обувка на модерния авантюристичен тип мъж. В случай, че познавате мъже, като в 70% от случаите използват подобни туристически обувки, то в такъв случай сте хлътнали и по природолюбител и дори еко защитник.

Мокасини – мъжете, държащи на класиката и комфорта, избират тези обувки. Такива мъже харесват срещи с приятели, социалния живот и дори са душата на компанията.